Butik, café & loppis

Besök vår butik, loppis & café

Kattstallets butik, loppis & café – det bästa för katten och för kattälskaren! När du handlar kan du även passa på att ta en fika i vårt café samtidigt som du genom stora glasfönster kan titta på hur våra katter tillbringar sin dag. Caféet drivs av våra volontärer som bakar goda bakverk och ordnar med specialsöndag sista söndagen i månaden (ej december eller under sommaren).

BUTIK

I butiken på Kattstallet hittar du tillbehör av hög kvalitet till ett bra pris.  Vi vet vad katten behöver och våra varor är utvalda med stor omsorg.

…och allt för kattälskaren
Här finns också allt som kattälskaren kan önska sig: smycken, väskor, sjalar, brickor, prydnadssaker, böcker och mycket mer.

CAFÉ

Vill du stressa ner eller bara ta en god kopp kaffe med en hembakt bulle? Caféet är öppet alla dagar och vi har då ett “basutbud” med fikabröd. Våra specialsöndagar ser dock lite annorlunda ut då vi erbjuder en stor buffét av bakverk som våra duktiga volontärer bakat med kärlek och omsorg.

LOPPIS

Missa inte vår loppis
– det du handlar går till våra veterinärskostnader 

.

I vår välfyllda loppis hittar du prydnadssaker, tavlor, husgeråd, böcker och mycket mer. Allt överskott går till veterinärvården av våra katter. 

Det bästa av allt…

…är att när du handlar i Kattstallets butik så hjälper du också fler hemlösa katter att få ett bättre liv. Allt överskott från butiken går nämligen till Kattstallets verksamhet.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.