Blog

Julmarknad & Invigning

25 & 26 november kl 13-17 Nu slår vi på stort och kombinerar invigningen av det nya Kattstallet med vår berömda julmarknad och firar i dagarna två! Fynda fina klapper till både tvåbenta och fyrbenta vänner och passa på att titta på våra nya lokaler. Cafe, butik, loppis, lotteri, hantverk, glögg, varm korv och pysselhörna. …

Nu öppnar vi butik, loppis och café på nya Kattstallet!

Julmys på nya Kattstallet hela december! Nu har vi öppnat butik, loppis och café i Troxhammar! Kom och fynda klappar, ta en fika och titta på de nya lokalerna. Öppet tisdag, torsdag, lördag och söndag kl 11-16. Vi har ännu inga katter till adoption.

Superflyttloppis på Kattstallet lördag 15/4

Missa inte vår stora loppis innan vi stänger ner inför vår flytt till Troxhammar. Vi tar fram allt vi har och har som vanligt öppet 13-17. Loppisen håller sedan öppet som vanligt alla dagar till 30/4. Vi håller som vanligt till i Vällingby på Jämtlandsgatan 153B i samma byggnad som ÖoB.

Sista caféspecial i Vällingby – Afternoon tea 26 mars 13-17

Söndag 26 mars, 13-17. Ett decenium går mot sitt slut och vi dukar nu upp för en sista caféspecial på Kattstallets lokal i Vällingby. Nästa gång vi kör igång igen blir till hösten på Troxhammar! Missa därmed inte detta sista firande. Självklart finns det alternativ till dig som är vegan eller glutenintolerant.

Årsmöte 26/4

Välkomna på föreningens årsmöte 2023, 26 april, kl 18.30 Troxhammar byväg 33, 179 75 SkåBuss från Brommaplan, 176 till hållplats Troxhammar

Caféspecial – Afternoon Tea 29 januari kl 13-17

Välkomna på Afternoon Tea 29:e januari. Vänligen observera att vi fortfarande håller hus i Vällingby på Jämtlandsgatan 153B, brevid ÖoB.

Intressebesök vinter 22/23

Det är fortsatt högt tryck på intressentbesöken, varav det är lång väntetid. Det sker en del avbokningar varav vi rekommenderar att hålla utkik i bokningskalendern. Kom även ihåg att avboka era tider ifall ni inte kan komma. Söker du en frisk social ensamkatt? Tyvärr finns inga sådana på Kattstallet just nu och vi vet inte …

Julmarknad

Söndag 27 november kl 13-17 Kattstallets klassiska julmarknad – nu bättre än någonsin! Här hittar du de perfekta klapparna till både fyrbenta och tvåbenta vänner. Café md julens alla goda bakverk, välfylld butik, hantverk, loppis, lotteri, våfflor och så alla våra underbara katter.

Från skygg till trygg

Onsdag 16 november kl 18.30 Kattakademien Katter som levt hemlösa blir ofta skygga eller förvildade, inte sällan har de också dåliga erfarenheter av oss människor. Vi berättar om hur man kan arbeta med skygga och rädda katter för att få dem tama och trygga. Fri entré. Obs! Denna föreläsning ges både på Kattstallet och digitalt. …

Öppet hus på Kattstallet 3.0, söndag 30/10

Kom och se Kattstallets nya hem! Vi visar planerna och berättar om det kommande arbetet (kl 13.30). Cafégruppen dukar upp godsaker både för de hungriga och de som är sugna på något sött. Butik och loppis är också på plats med urval av fina fynd.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.