Adoptera katt

ATT ADOPTERA

Att adoptera en katt ifrån Kattstallet kostar 2900 kr (5500 kr för två) oavsett ålder. I priset ingår vaccinering, kastrering, veterinärbesiktning och ID-märkning. I samband med att man tar hem en katt från Kattstallet kommer även en försäkring för katten att tecknas på If (läs mer nedan).
För att köpa katt måste man komma och besöka oss på Kattstallet. Du får boka en tid för att träffa oss och vi kommer då att hjälpa dig att hitta en katt som passar dig. När du och din katt hittat varandra så måste du besöka katten innan den får flytta hem. Detta är för att ni ska vara helt säkra på att ni kommer att trivas med varandra.
Vi säljer inte katter till personer som är under 18 år.

Om kattungar

TIDSBOKNING

Tidsbokningen hittar ni nedan. Om man inte har träffat oss och tillsammans med oss bokat en katt så ska man alltid boka tid för Intressebesök. Intressebesöken sker endast vid de tider som finns i systemet.

När man har bokat en katt kan man sedan boka besök samt hämtning av katt. Tidsbokade besök utan en aktiv bokning på en katt avbokas.

Boka tid!

If Kattförsäkring

Hos oss är alla katter försäkrade hos If och i samband med att katter flyttar förs försäkringen över till adoptanten. Du ska inte själv teckna försäkringen utan i samband med att katten flyttar ordnar vi det åt dig. Vi gör så för att du som adoptant ska kunna dra nytta av den tid som katten har varit försäkrad hos oss på Kattstallet och därmed slippa karensperioden om det skulle uppstå problem snart efter kattens flytt!

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.