Hill´s & If djurförsäkringar

Vi samarbetar med Hills & If


Kattstallet har ett samarbete med If djurförsäkringar och Hill’s som syftar till att stärka kattens status. Vi har en gemensam vision om att katten ska få ett högre värde och tillsammans blir vi starkare i vårt arbete med att uppnå detta. Tillsammans kan vi nå fler människor och ge ett tydligt budskap utifrån olika perspektiv av problematiken som finns kring kattens status i Sverige.

If Djurförsäkringar och Hill’s bidrar även till att de katter vi har på Kattstallet får det bra genom att säkerställa att vi kan ge våra katter den vård och omsorg de förtjänar, eftersom de är försäkrade och de får mat av god kvalitet under sin tid hos oss.

Hill´s

Hill´s menar att alla husdjur, stora som små, bör älskas och skötas om omsorgsfullt under hela deras liv. Därför är de stolta över att deras foder kan göra skillnad i din katts liv. Det är ett sätt att visa engagemang för god allmän djurhälsa.

Besök Hill´s

If djurförsäkringar 

If Djurförsäkring har många års erfarenhet som djurförsäkringsbolag. De har snabb och smidig skadehantering och har dessutom speciella djurhandläggare för att på bästa sätt kunna ta hand om de ärenden som kommer in.

Kolla If´s kattförsäkring

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.