Gästföresläsning av Karolina Westlund

Gästföresläsning av Karolina Westlund

Söndag 21 april kl 16-18

Om ni bara ska höra en kattföreläsning i år så är det denna! Karolina är disputerad etolog, forskare och djurtränare. Hon är också internationellt verksam som föreläsare och känd för sina kurser om bl a beteendehantering och hur djurs känslor och sinnesstämningar påverkar deras beteende. Hennes föreläsning på Kattstallet är speciellt framtagen för oss som är engagerade inom katthjälpsverksamhet och handlar om hur kattens sinnesstämning påverkar hur den upplever sin omvärld och om strategier för att hjälpa förvildade katter att hantera stress efter att de fångats in. Kunskaper som också är viktiga för dig som kattägare.

Föreläsningen är gratis. Begränsat antal platser. Det går även att delta via Zoom. Föranmälan till akademien@kattstallet.se

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.